Det tar bare noen få sekunder at lokket blir brunt, så pass på med haukeblikk. Marengslokk. stekes så på 200 grader i 10-15 min med plastfolie og keramikkuler og 10-15 min uten. Hvis dere ikke har sånne kuler, så stikker du hull i bunnen med en gaffel, og steker den i 25-30 minutter. Fyll så terteskallet med kremen og sett så i kjøleskapet i minst 2 timer, eller overnatten sånn at sitronkremen stivner
Frisk, søt og syrlig pai med sprø paibunn og søtt marengslokk. Slik er det med denne paien. Friske søtsyrlige rabarbrabiter, sødmen fra lekre norske jordbær, det søte marengslokket og den sprø paibunnen med den deilige smørsmaken
Klarer du å ha det gøy med det du gjør. Hvis ikke, er det på tide med noen justeringer i livet. Kaken består av en mørk og deilig "Chocolate Fudge Brownie" som dekkes med en superdigg "Cookies & Cream Frosting"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.