Jeg er igrunnen ikke noe frokost-menneske. fin frokost. Har egentlig aldri vært det heller. Derfor har jeg ikke giddet å prøve igjen, for skal jeg først spise noe til frokost, så bør det smake bra
Lille tulla ligger så komfortabelt, synker trygt nedi posen og graver den lille nesa inn i sida før øynene lukkes (ja, jeg skulle gjerne hatten i voksen størrelse
Herlige smakskombinasjoner, teksturer og ikke minst fint fargespill på tallerkenen. Slå deg løs med denneretten og Sviddå garanterer en fantastisk matopplevelse
Avkjøles, gjerne natten over i kjøleskap, da blir den lettere å skjære i fine biter. Pyntet med melisdryss og enliten Stemorsblomst,blir den ei vakker festkake
Jeg har fått noen forespørsler på oppskrifter laget på glutenfritt mel man får tak i overalt, og nå har jeg laget en god oppskrift på pannekaker laget på Toro glutenfrifin kakemiks
Heisann, håper dere har hattenfin uke så langt. Ønsker dere en fortsatt fin dag. Det regner en del her i Oslo i dag, tenkte jeg skulle få gått meg en tur når det roer seg
Trekk så kjelen av platen og bruk enblender eller stavmikser til du har en glatt og fin suppe. Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
) Skal ha en ny fastedag igjen på mandag. Bland sammeningrediensene, rør rundt med en skje til det begynner å tykne, eller så kan du også blande det i en shaker
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.