Sør-europearen er ikkje så glad i røykt spekemat som vi her i nord. Det kan vere ein av grunnane til at pancettaen – Italias svar på bacon eller flesk – sjeldan er innom røykomnen
Disse smørbrødene lagde jeg forrige uke, men jeg rakk aldri å legge dem ut før nå. Årsaken til at jeg lagde ostesmørbrødet, var en utfordring som går på Matbloggsentralen
Frokosten min denne uken. Jeg tror jeg kan ha vært italiener i mitt forrige liv. Gjennom jobb (og litt privat)har jeg vært så heldig å reise dit en del ganger, og hver gang jeg lander i en italiensk by så puster jeg lettet ut
Pizza. O la la. Italienerne kan det. Joda, en deep pan pizza funker også, men noen ganger må vi rett og slett gå tilbake til røttene og gjøre det slik det skal
Hei alle sammen. Snart er det helg igjen, og jeg forbereder helgen med nybakte valnøttbrød. Idag laget jeg Frittata som er en Italiensk rett, og min er vegetar
en liten bit italia. Skrevet 02. 10. 2017 klokken 21. 41. I dag var jeg så heldig å bli invitert med på et pastakurs, og for en som elsker pasta så er jo det helt perfekt
800 g torskefilet, uten skinn og bein1 rødløk1 brokkoli (kun toppene). 200 gr. babygulerøtter 2 røde paprika 3 ss solsikkeolje 3 dl grønnsakbuljong 1 sitron Grønn pesto Salt og pepper Kutt opp grønnsakene og legg de i en ildfastform
En smakfull suppe fylt av grønnsaker slik som denne her er en næringsrik og mettende matrett, lag gjerne dobbelt porsjon og frys ned en porsjon før du tilsetter pasta og ost, så har du en lettvint og god middag på en to tre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.