Fordel plommerog konjakksaus i dessertskåler mens de fortsatt er lune og server kald yoghurtkremog et dryss av grovt hakkede karamelliserte pekannøtter
Legg en spiseskje krokan på midten av fatet og legg en kule medvaniljeis av god kvalitet oppå. Server isen med en god skje lun brunostsaus over og gjerne noen friske bær
La dem hvile litt før servering så de blir litt avkjøltServeres medvaniljeisDeilig dessert. La det koke i stekepanna til det blir en sirup Legg så plommene i stekepanna og la de ligge der mens det småkoker i sirupen Stekes på begge sider Når plommene er myke, er de ferdige
Ellen kom hjem til oss i forrige uke medplommer, og de ble til deilig plomme syltetøy. Så pass på å kjøp inn norske plommer når det er i sesong, sesongen er kort
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
Når man vet at skikkelig is MÅ bestå av fløte, vaniljestang ogeggeplommer er det forbausende mye annet man kan klare å dytte i en boks og kalle "ekte" fløteis
Det er sesong for plommerog mange lurer på hva de skal finne på med alle plommene de har. Dessuten er denne tapasen utrolig enkelt å forberede og det kan jo være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke
Velger du klassisk rødkål og kokte poteter, eller tør du utfordre julemiddagen med noe nytt. Karamelliserte potetene er dansk tradisjon som vi absolutt bør adoptere og vel verd å prøve
Flat Iron Steak Sandwich med karamellisert rødløk ♫♪ Oppskrift her. Karamellisert rødløk er smaskens tilbehør til blant annet biff, burger, fiskepudding og koteletter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.