kjøttdeig eller kvernet lammekjøtt. Har du lyst på en annen Moussaka så finner du oppskriftene her Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. 1. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Trekk pannen bort fra platen og avkjøl noen minutter. nos oppskrifter eller komponere dine egne Få dagens rett som nyhetsbrev Her får du svært så praktiske kokketips
Flere lekre omeletter finner du her Her finner du flere gode tapasretter Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Husk å skylle spinaten godt hvis du kjøper den i løs vekt, det er ikke godt med sand i maten. Mange flere oppskrifter med laks Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
lammekjøtt, med bein. Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter Mange herlige oppskrifter med lam Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Bland crème fraîche med dill og sitronskall. 1lett crème fraîche (1 beger). 1Ingredienser 500 g evarmrøkt lakse- eller ørrtfilet (fersk filet uten skinn og ben kan også brukes) Dillkrem 3 dl lett crème fraîche (1 beger) 1
Anrett nykokt pasta med kylling, riv over parmesan og grovhakket persille. Tilsett creme fraiche, kok opp og la det trekke til kyllingen er gjennomkokt (7-8 min)
Tilsett blomkål, crème fraîche og ingefær, og la gryten småkoke videre i ca. nos oppskrifter eller komponere dine egne Få dagens rett som nyhetsbrev Her får du svært så praktiske kokketips
Strekker ikke tiden til kan du kjøpe ferdig paibunn. Strekker ikke tiden til kan du kjøpe ferdig paibunn Paifyllet 1 stk bacon 250 g spinat, helst fersk 2 stk løk 2 ss smør til steking 300 g (1 beger) cottage cheese 1 ts salt 0
1Ingredienser 2 stk gode stykker marinert entrecôte à ca 250 gram Peanøttsmør 1 stk chili uten frø og stilker 1 fedd hvitløk 1 ss ingefær, revet 100 g peanøtter, hakket 2 ss soyasaus 1 ss sitronsaft 1 ss limesaft 1 ss hvitvinseddik 250 g usaltet smør Send handlelisteTa ut entrecôten fra kjøleskapet en god halvtime før du legger den på grillen slik at den får romtemperatur
Vask, rens og del løk, tomater og vårløkVarm olje på middels varme i en passe stor gryte. Tilsett løk og stek til den blir blank, så rører du inn hakkede tomater, sennep, pastaskruer, tomater i terninger og buljong
Tilsett crème fraîche og smak til med salt og kajennepepper. Vinaigrette. Her finner du mange oppskrifter med kamskjell Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.