Synes du kaken begynner å bli for mørk på toppen kan du legge over litt folie de siste minuttene. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Synes du jeg fortjener å vinne Food blogger Awards. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Hjemmelaget mat trenger ikke være tidkrevende eller komplisert for å smake godt. Det høres nesten for enkelt ut til å friste, men denne er både smakfull og mettende
Det er altfor lenge siden sist jeg lagde cupcakes, i hvert fall som bare var til meg selv. Valget falt på disse fristende s’mores-cupcakesene, og forventningene var store da jeg skulle smake på dem
Klargjøring av surdeigen til baking. Jeg begynte å lage surdeigsbrød for nesten et halvt år siden. Brødet er også lettere å fordøye, smaker bedre, metter lengre og gir mindre utslag på blodsukkeret
Mine forsvinner litt forfort på grunn av akkurat det, he-he. Hurra for hjemmelaget. Jeg tilsetter litt søtning for å balansere smakene litt i forhold til saltet
Helt sikker kan jeg ikke være siden jeg ofte har misforstått dialekten til superkokken fra Vågå. Jeg tar ingen sjanser, og det er best å være forberedt på en langtur
Rør inn fløte, revet ost, baconbiter og cottage cheese, og fordel røren i muffinsformer. Vi nordmenn er vant til matpakke med grovbrød og brunost, og det kan kjennes tungt å skulle kutte ut brødet
Matlaging har det vært, men ikke et sånt måltid som fortjener plass i bloggen. Forrett. La oss begynne med forretten som ble seende sånn ut på tallerkenen
Jeg satt å smile bredt da jeg spiste denne frokosten her om dagen, for åh, så godt. Denne frokosten lages nemlig kvelden før, klargjør seg i løpet av natten og er klar til å spises når du er klar for frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.