Varmende, spennende med østens mystikk. Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Tilsett paprika og brokkoli, kokosmelk og smak til med red curry. Bruk ønsket krydder - Jeg synes det er godt med Santa Maria kyllingkrydder/pastakrydder og salt
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen medstavmikser. Server med frisk koriander, mangochutney og ekstra yoghurt ved siden av
Serveres med varm ris og ett dryss koriander. Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
Så kom dagen, poden ville ha med seg en kompis hjem og tanken på slow-cooked tomatsaus forvitret idet jeg fant telefonnummeret til en av byens pizzarestauranter på telefonlisten min
Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. At gryten i tillegg smaker vel så godt "dagen derpå", er en super bonus som de aller fleste takker ja til
Enkelte versjoner tar også med oregano og timian. Tilsett så de øvrige ingredienser og smak deg frem. Kreolsk krydder består i all enkelhet av løkpulver, hvitløkspulver, paprika og cayennepepper
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Smak til med salt og pepper, og la det hele småkoke til søtpotetene er klare. Går vekten opp av å spise den, kutter du bare ut søtpoteten og spiser kyllinggryten bar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.