Oppskrift kyllingleverpostei500 gr kyllinglever fra Holte gård eller annen økologisk/ren kyllinglever2 egg1 dl smeltet ekte smør1 dl vann + 2 ss arrowrot (den eneste stivelsen jeg bruker)2 løk2 fedd hvitløk3 ts timian1 ts tørka ingefærpulver1/2 ts muskatnøttPepper2 ts saltKjør alt utenom vann + arrowrot i foodpocessor med s-blad i ca 15 sek
Med utgangspunkt i denne oppskriften, lagde jeg kyllingleverpostei. Advarsel. dette innlegget er ikke egnet for vegetarianere, eller andre som har problemer med kjøtt/blod
Ingenting er vel bedre enn en god biff. - eller verre enn en seig biff. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Bouillabaisse er en tykk fiskesuppe som opprinnelig stammer fra området omkring. Marseille i Provence. Det blir alltid benyttet flere slags fisk og skalldyr, samt verdens dyreste krydder safran
Her kommer en oppskrift på jordskokkchips som lovet. Bruk denne oppskriften som en pekepinn, ulike stekeovner oppfører seg forskjellig, så det kan være du må variere steketiden litt
Olivenolje, kapers,oliven, noen kirsebærtomater, sjalottløk og hvitløk, to slag soltørkede tomater, poteter, parmesan, fisken, og noen timiankvister er alt som skal til
Omelett muffins - supert til lunsj. 17. 04. 2016 kl. 19. 20 i. mat. 12 kommentarer. Hei. Her kommer en reprise på omelett muffins, de er raske å lage, smaker kjempegodt og passer supert til både frokost, lunsj og til kvelds
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.