Server med rømme, noen hakkede urterog server en salat med godt dressing til. Ha urtene (samt hakket chili og hvitløk) oppi potetene og smak til med salt og pepper
Anrett salat, lunepoteter i båter, asparges, finsnittet vårløk, agurk i skiver, hakkede urter, delte friske jordbær og biter av makrell på et serveringsfat
Legg spekeskinke rundt salaten sammen med de lune potetene. På varme dager smaker det virkelig godt med en salat til middag, du behøver ikke være redd for at du ikke skal bli mett, for dette er virkelig mettende og nydelig mat
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.