Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss med riskremi mårra. Riskrem er en naturlig del av jula og sidenfamilientilHenrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar viriskremensiste søndagen i advent istedenfor
God gammel tradisjonellskandinavisk dessert ✿. Rød saus. Norges mest spiste dessert på juleaften. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiserrisengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismørtilformiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Her er et forslag til hjemmelaget rødsaus. Av og til er det kjempegodt med dessert. ¤ Tilsettmaizenai den røde safta (eller potetmel, det må røres ut en spiseskje vann først) og la det hele koke opp slik at det tykner litt og får sauskonsistens
Riskremen må inneholderikelig med krem slik at den blirluftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rød saus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
Server den røde sausen kald i en mugge ved siden av riskremen. Kok risengryni vann i ca. Ta sausen av. Spe med melk og tilsett salt og kok videre ved svak varme til
Bland husholdningssaften med vannet (saften skal være ganske sterk). Tradisjoneltspiserviriskrem med rød saus, laget av husholdningssaft, men det er enda bedre med bringebærcoulis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.