Og det blir aldri for mye bèarnais så kjør på med biff og bèarnaise saus til. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver. Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over
Du kan godt bruke din egen oppskrift på hvit saus hvis du vil, det som er viktig her er at sausen skal være litt tynnere enn vanlig “fiskebollesaus” – konsistensen skal være en mellomting mellom melk og hvit saus
Oppskriften kommer litt an på hvor store poteter du kjøper og hvor stor form du velger. (som på bildet) Fordel potetskivene jevnt i formen med de tykkeste skivene i bunn
Du velger selv om du vil ha skallet på eller ikke (men de kuleste kidsa i klassen har skallet på). Deilige stekte poteter med sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis
Dette er perfekte ovnsstekte poteter og kanskje de beste potetene jeg vet om. Det var Jamie Oliver som jeg først så lagde de, og etter det har jeg vært hekta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.