Mai er nok den måneden vi spiser mest pølser, både fra grillen og ellers, og som tilbehør har vi for det meste potetmos, potetsalat og ketchup/sennep, jeg er veldig glad i pølser så jeg synes alt dette er kjempegodt, men av og til kan det smake med en liten vri på tilbehøretog da foreslår jeg røstipoteter og en tomatrelich
Denne er med smakfull italienskpølseog litt fløte for en mer kremet konsistens. Noen ganger er det greit å prøve ut en annen variant av den vanlige pastaen med tomatsaus
Enten du lager pølsene selv eller kjøper spesialpølser fra slakteren, er det ikke så mye som skal til før en ordinær pølse i brød blir en hip hot dogmed kredibilitet blant kjennere
Ta pølseneog klem ut små boller rett i suppen. Men jeg spiser selvsagt ikke samme type suppe hver uke, jeg varierer hele tiden og «finner opp» nye varianter av gamle klassikere
Det krever litt i forhold til å finne de riktige ingrediensene, men i dag så får man god italienskpølse (salsiccia) i de fleste delikatessekutikker og velassorterte butikker
Pølsebrødene er lette å lage og deigen usedvanlig god å jobbe med. De var egentlig mest myntet på barna, men de voksne sørget for å hive seg over fatet og sikre seg pølser i rasende fart
Smak sausen til med salt, pepper og sukker. I dag er det fredag og tid for italiensk pizza. Jeg brukte pepperoni og ost på den ene og skinke, ost, løk og oliven på den andre
smak til med salt, pepper og litt sukker. Ta en bolle og tilsett eggeplommen, Dijon og eplecider eddik og pisk sammen tilsett nøytral olje i en tynn stråle mens du pisker
Bland mel og salt i en bolle. Dekk med et litt fuktig kjøkkenhandkle eller med Plastfilm. Oppskriften er fra den Italienske mesterkokken Gennaro Contaldo
Bland tomatene og tomatpure i en bolle og kjør over med en stavmikser. Vi har den siste tiden hatt superdilla på hjemmelaget italiensk pizza, vi er så dilla at vi har gått til innkjøp på en pizzastein og en pizzaspade
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsenemed noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.