Wok grønnsakene raskt i en kjempevarm wokgryte eller en stor panne. Jeg er så glad i wok. Det som er så fint med denne asiatiske stekepanneretten, er at du kan bruke akkurat de grønnsakene du har for hånden – som f
Så idag har jeg vært og levert disse vanilje cupcakes toppet med fluffy cream cheese frosting til vakre Ida som ble litt vel overasket når jeg sto der plutselig med masse cupcakes foran døren
♥ hjemmelaget pesto. Mens fisken klargjør seg i ovnen lager du ferdig pesto og salat. Pesto lager du enkelt ved å putte basilikum, hvitløk, pinjekjerner og olje i en blender og kjør til riktig konsitens
Men, jeg prøver så godt jeg kan og det er så mye jeg gleder meg til å dele med dere utover høsten. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g svinefilet 2 ts chilipulver 4 ss tacokrydder 1 avokado 4-5 ss gresk yoghurt 1/3 salathode 1/3 agurk 5-6 tomater (jeg valgte i ulike farger) 1/3 purreløk 1/2 boks mais. 500 g svinefilet 2 ts chilipulver 4 ss tacokrydder 1 avokado 4-5 ss gresk yoghurt 1/3 salathode 1/3 agurk 5-6 tomater (jeg valgte i ulike farger)
I have posted quite a few photos of these mocha mud pie pops on Instagram, they are similar to a dessert I had at TGI Friday’s in Oslo, my favorite restaurant
Begge disse rettene er lagd på to minutt og smaker kjempegodt. To varianter. Derfor blir den totale insulinmengden på rundt 4-6 enheter på lavdagene, og rundt 8-10 enheter på høydagene. Derfor blir den totale insulinmengden på rundt 4-6 enheter på lavdagene, og rundt 8-10 enheter på høydagene
Dette trenger du til to porsjoner. Det var stor stas å få prøve en juicemaskin for første gang. God morgen ♥ Tenkte å starte dagen med å vise dere en kjempegod og enkel oppskrift på hjemmelaget juice
The inventor, bartender Joe Sheridan, later moved to San Francisco and worked at the Buena Vista Cafe where journalist Stanton Delaplane of the San Francisco Chronicle had brought back the secret formula from Ireland and started one of the world’s most famous drinks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.