Brukte oppskriften jeg vanligvis bruker til brioche, og den gav to stjerner. 3 dl lunka melk. Viktig at 2-3 cm ytterst ikke blir dekket med Nutella, for den skal klebes sammen til slutt. 3 dl l
300 g hvetemel eller helst Tippo 0 om du har det. 300 g siktet rugmel. 3/4 pk tørrgjær. 3/4 ts salt. Kransen etterheves i 30 min under plast og kjøkkenhåndkle. Relatert 300 g hvetemel eller helst Tippo 0 om du har det. 300 g siktet rugmel. 3/4 pk tørrgjær. 3/4 ts salt
33 i. 1/2 pakke gjær 750g hvetemel 300g fullkornshvetemel 1 Ts sukker 1 Ts salt 7 dl vann 100g smør. legg de på ett brett å la de etterheve i ca 30 minutter. 33 i Brød
Det finnes en video på YouTube som forklarer hvordan kransen skal lages – her er link. Kjøkkenet vårt på Borgåsen – ved dette bordet har vi hatt utrolig mange fine stunder
Så kom jeg over en annonse for noen nydelige heklede stjerner i sølvgarn…. Jeg bestilte fra Garnmagasinet, og heklepakken heter «Stjernegirlander», men jeg valgte å hekle bare stjerner
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Denne stjerna er strikket i PT3 og har 6 tagger. ) 3 og har 6 tagger. Denne gang i strikket format. Det er jo så poppis med stjernemønster så da var det bare finne på noe smart da
Egentlig er vel denne oppskriften tatt fra den svenske 80-talls stjernekokken Carl Butler. Smaken er ganske kraftig, og en noe lettere hovedrett er nok å foretrekke etter denne
La potetene dampe seg tørre før de settes i kjøleskap i 30 minutter. Varm frityrolje til 130 grader. Sett pommes frites for siste gang i kjøleskapet 30 minutter
Venterett tunfisk med balsamicoForrett bruschetta med blåskjellHovedrett lam men husker ikke hva det het det som kom medDessert pistasj creme brulee med iskremBetalte 45 euro for dette inkludert vin Dette var godtHeldigvis hadde en av de andre jentene med seg kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder
3 fm i neste fm,. 3 fm i neste fm. 3-13. for 3 fm. 3 fm i neste fm,. 3 fm i neste fm. Enda en ufo ut av veien. -). Eller dvs at jeg gikk tom for garn og må få i mere i morra, for det gikk mere enn forventet
Du trenger, ca 3-4 porsjoner400 g karbonadedeig 2-3 ss tomatpurê3-4 ss hakkede tomater på boks1 hakka løk1/2 chilli og 2 fedd kvitløk2 dl vatn250 g cottage cheese1 middels søtpotet, ca. Skrell søtpoteta og del i 2-3 mm tjukke skiver. Start å legge kjøttsaus i bunn, deretter søtpotetskiver og cottage cheese i 2-3 lag før du avslutter kjøttsaus og revet ost på toppen. 13. 2-3 ss tomatpurê. 3-4 ss hakkede tomater på boks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.