Her er en veldig god marinadetil lam, som jeg ønsker å dele. For at smaken skal lettere trenge ned i kjøttet, lag flere snitt gjennom skinnet og noen mm ned i kjøttet, putt gjerne marinade under skinnet
Lekre grillstriper fra en deilig, syndig, mørk marinade som gjør koteletten til smakseventyrEn skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter
Har du lyst på makrelltil middag kan du teste denne ovnsbakte retten her. Fisk til middag. Makrellen henger dårlig sammen om du lager filet av den, så greit å la det være igjen en skinnside mens du steker
Sett potetene til kok. Makrell er den beste fisken jeg vet om, aller best liker jeg den stekt med crispy skinn servert med kokte poteter, rømme og agurksalat
Særlig med en superdigg marinadetil. Tørk av kjøttet, og ha oppi marinaden. En ganske intens, klissete, søt-sterk grillsaus til grillribbe og spareribs
Vi hadde deilig stekt makrelltil middag en dag i forrige uke, vi stekte opp mer enn vi orket spise, la resten i kjøleskapet og lagde makrell i tomat, super enkelt og godt
Då er det tid for å servere nygrilla makrell – med tilbehør. Lag til ei varm og ei kald sone. For mange er det nok tida då makrellen svømmer inn i fjordane våre
I dag sitter jeg her hjemme og sender ut søknader til potensielle arbeidsgivere. Deilige brødskiver toppet med makrell i tomat, litt remulade, syltede agurker og salt/pepper
Smør til steking. Ingenting er som å spise selvfisket makrell en varm sommerdag. Snu de etter noen ett par minutter og stek de på svak varme til de er gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.