Deigen lages i to omganger, men det er enenkel oppskrift. TIL TO BRØD TRENGER DU. Rør sammen alle ingrediensene til fordeigen, bruk en tresleiv eller enkjøkkenmaskin og rør godt på lav hastighet hvis du bruker kjøkkenmaskin, det skal bli en ganske klissete deig
Nei, jeg vil ikke si det- de har visst fått dårlig brød i halv størrelse . Hos bakeren fikk du enten franskbrød,rugbrød eller «sigtebrød», som det heter på dansk
Oppskriften er inspirert av Julia Childs oppskrift fra hennes første kokebok Mastering the Art of French Cooking – en kokebok som jeg tar fram når jeg skal lage franske klassikere
Underveis i måltidet merket jeg at det var en ting jeg savnet - nemlig tyttebær. Linse- og riskaker. Kjøttkaker er enklassiker og jeg vil tro de fleste av oss har vokst opp med dennemiddagsretten
Jeg mener Mads Mikkelsen, HelenaChristensen og Sofie Gråbøl- hva er hemmeligheten deres. Like mye som vi nordmenn har brunost og kaviar i kjøleskapet så har dansker rugbrød
Som viste seg å være en helt vanlig omelett, bare at den ble stekt i stekeovnen. Men godt var det. Jeg fant oppskriften i et kokebok hos svigermormor i påsken, og skrev den av for den så så god ut
-). Nå skal jeg dele en av mine beste hemmeligheter som hjemmekokk. -). Denne har jeg utviklet over mange år, og det viste seg at denne også kan lages i kombidamp, derfor blir den delt i dennebloggen
Deig med personlighet, ofte som en trassig fire-åring. De fleste foretrekker å lage større porsjoner med surdeigsstarter, men jeg synes den lille varianten funker bra, så føles det heller ikke så ille om I det danske surdeigsbrødet bruker jeg utelukkende økologisk mel
Over- og undervarme. Forvarm stekeovnen. Smelt smør i en gryte og tilsett melk. Rør den lunkne blandingen i eggemassen, og tilsett mel blandet med bakepulver og vaniljesukker
Disse deilige muffinsene blir elsket av alle - så enten skal du lage muffins til en barnebursdag, som dessert eller til en piknik så er dette en sikker vinner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.