påskedag og siste fridag denne påskeferien. april – dagen da man har lov til å lure hverandre. La det hele koke ca 45 minutter. Ha alt i gryten og la det koke i ca 15 minutter til
Dra safta av plata, og la den stå i ti minutt og trekke. La det koke friskt i eit minutt. Kanskje har du fersk ingefær, eller inntørka ingefær frå eit thaimåltid i grønsaksskuffen, den kan du også gjerne bruke
Da var densiste utfordingen fra Hele Norge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort. Og jeg skal love at haken min var nede i kjelleren da jeg leste oppgaven
Det einaste artige ved det var at både eg og bror min vart lagt inn på sjukehus same dag. I dag var eg ute og henta densiste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete
Det har jeg sluttet med, men fremdeles har jeg veldig lyst på denne store fuglen med tilbehør. Dennemetoden som høres så annerledes ut, fungerte veldig godt
)te i løsvekt (papir- og aluminiumsposene til høyre. Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørket sjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
Jeg har nå tenkt å ta dere med på en reise, helt fra da vi dro hjemmover fra syden – frem til nå, imens jeg nå steker havregrynene mine som jeg sikkert kommer til å glemme for så å brenne ned hele huset osv
Bladde gjennom besvarelsen min med halvåpne øyne frem til jeg kom til den rød skriften nederst. I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans
I densistetiden har min familie og jeg vært svært opptatt med kjøp av nytt kjøkken, som har resultert i at vi har måttet bruke mye tid og ressurser på dette
Ukene etter påske har vært rimelig travle både på arbeid og i fritiden. Elt deigen godt i kjøkkenmaskinen(10 minutter) og la den heve til dobbel størrelse. Stekes ved 225 grader i 10-12 minutter midt i ovnen. 10-12 minutter midt i ovnen
Bland sukker og pektinpulver, ha det i den kokande safta og la blandinga fosskoke i eit minutt. Blomane er rike på flavonider og mineral, mellom anna kalium
Tiden blir ganske så knapp, så matblogging får lav prioritet. Kvelder og dager fylles av avslutninger, sommerkonserter, opptredener og sommerbursdager som skal feires på forskudd med klassen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.