- Silje Bjørnstad - . Krydderblanding (for eksempel paprikapulver, spisskummin og grillkrydder). En smakfull, sunn og METTENDE middag som passet perfekt etter trening i går
Jeg hadde min femte, og tyngste økt i dag. Først varmet jeg opp litt på mølla, startet med å gå, jogge lett og så spurte så lenge jeg kunne, før jeg jogget ned og gikk litt
2xu-tights // BB-genser. Hei. Her kommer en rett med denne rivegrisen igjen. Det blir nok en stund til neste gang, for nå synes vi marinaden dessverre har begynt å smake veldig salt
Bakgrunnen for dette innlegget er mine egne erfaringer og kunnskap samt Olympiatoppens "Fakta om mat og drikke etter trening", av Ernæringsavdelingen Olympiatoppen
Frokost- og lunsjoppskrifter. Etter trening laget jeg denne knall gode smoothien. Smoothie etter trening eller som kveldsmat, dessert eller kos 5 -6 isbiter 4 dråper stevia vanilje, kan sløyfes 1/2 fryst banan 200 -300 g fryst jordbær 30 g vaniljeprotein 1 ss sukringold 100 g vaniljeyoughurt / kesam, eventuelt melk jeg brukte nyheten Yoplait gresk type med ekte vanilje som jeg fant på butikken i dag Ha alle ingrediensene i en blender. Gjerne i det nydelige solskinnsværet vi har nå Kristine ♥ 5 -6 isbiter. 200 -300 g
- Skulderpress med stang- Sidehev med manualer- Franskpress med stang- Biceps curl med stang- Triceps pushdownEtter trening spiste jeg dette deilige måltidet
Du kan kjøpe gamle kornsorter fra Spesialkorn eller Holli mølle og bake ditt daglige brød selv. Ingrid spiser lite kjøtt, bare litt kjekjøtt nå og da- og frilandsgris til jul
-p. «Kronen på verket» etter dåpen er jo takkekortene. Da jeg lagde takkekort etter gavene vi fikk da Fredrik ble født orket jeg ikke tanken på å begynne å printe tosidig, hehe
Kokt skinke, roastbiff, salt, bankekjøtt, pastrami skinke, kalkun- og kyllingpålegg, mager leverpostei (det mindre fett i kjøttproduktene, det mer protein)
Pakk den inn i aluminiumsfolie og legg den i glørne på bålet i tre til fem minutter. Smør litt sennep på lefsen, legg pølse eller skinke, gulost og hva du måtte ha lyst til å legge inni på halve lefsen og rull den sammen
Det kan kanskje kalles en form for "sjokoladesnickers-grøt" eller noe og den er laget av følgende. Etter trening lagde jeg denne kjappe grøtvarianten som smaker mye bedre enn det det måtte se ut som
Ettersom dette er ein relativt tidkrevjande metode som avheng mykje av både kjøttkvalitet, grunnarbeid og ikkje minst miljøet under lagring (av kjøtdeiga), røyking og speking, tilrår Magnhild at du lagar deg ein liten logg der du skriv ned kva du har gjort undervegs, og noterer kor mykje salt du brukte, kor lenge du røykte og kva temperatur og fukt spekinga gjekk føre seg under
1 grisehode1 teskje pepper *1 -- salt1 -- revet løk1/2 -- allehånde1/2-- nellik1/2 -- ingefærDet utvannede hode settes over varmen i kokende, salte vann med svoren ned, koker 1 time. 1-1,5 ss av krydderia i staden. I tillegg er det kansekj 1-2 posar gelatinpulver blanda i. Og eg fekk strø 1-2 ss av blandinga over kvart lag kjøt og feitt. 1-1,5 ss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.