I vår familie så har vi bestemt oss for å kutte ned på det raffinerte, hvite sukkeret. Dette fordivi har vært mye syke og fordi det rett og slett ikke er noe som kroppen trenger
Inspirasjonentil denne vanvittig smakfulle og lettvintefiskemiddagenfikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Mot slutten av september, etter at alle andre hadde kommet hjem fra kurban bayramı, offerfesten som ble utvidet fra fire dager til en hel uke i år i kjølvannet av sommerens mislykkede kuppforsøk, satte vi oss ibilden og kjørte nedover vestsiden av Tyrkia
Jeg brukte bare visp, så du får nok et litt mer fluffy resultat hvis du bruker en god kjøkkenmaskin. En sjelden gang slår jeg til med noen skikkeligkaloribomber her på bloggen, og i dag står noen superjummy nonstop cookies på planen
Jeg har jo et lager av hele kyllingi fryseren i påvente av å bli brukt. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
-) Første gang sidenNM. Gårsdagen var altså inne-kosedag, samt en tur til Gamlebyen. -)Orka ikke lage så avansert middagiomvi var ute en tur rundt middagstider - R og A tok seg en pølse i vaffel
Grillsjefene Espen og Petter Gullikstad på Kampen i Oslo, presenterer nydeliggrillsnadder for Trøffelhelt, og vi tror at denne blir en av familie «slagerne» i sommer
- jeg har ikke god tid frem mot NM. I dag var vi bedt bort på middag, og jeg valgte å gjøre noe som jeg ikkepleiertil tross for at jeg er på konkurransediett – jeg tok med egen mat (
Deilig sommerkake med sjokolade og friske bær. Her er min sjokoladeterte med friske bær. Da var jeg også så heldig å få være med på en middag med Lars Lian (Kakekrigen) som er en av norges beste konditorer
/skrevet isamarbeid med Atkins Norge/ Det er ikke mye som kan konkurrere med jordbær med fløte på, men denne desserten girfaktisk sommer klassikeren kamp om førsteplassen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.