Jeg sitter igjen med en del tanker etter mitt nye bekjentskap. Tidligere hentet hun ferskmelk hos en bonde, men etter at bonden begynte med kraftfôr reagerte hun på melken og har sluttet med å hente melk
En smakfull, sunn og METTENDE middag som passet perfekt etter trening i går. Ha deretter alle ingrediensene over på en tallerken og til slutt drysser du over ristede pinjekjerner
Etter trening laget jeg denne knall gode smoothien. Smoothie etter trening eller som kveldsmat, dessert eller kos 5 -6 isbiter 4 dråper stevia vanilje, kan sløyfes 1/2 fryst banan 200 -300 g fryst jordbær 30 g vaniljeprotein 1 ss sukringold 100 g vaniljeyoughurt / kesam, eventuelt melk jeg brukte nyheten Yoplait gresk type med ekte vanilje som jeg fant på butikken i dag Ha alle ingrediensene i en blender
Smoothie er noe av det beste jeg vet etter trening. Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt tips på hva jeg pleier å ha oppi blenderen min, for å lage smoothien etter trening ekstra næringsfull
- Skulderpress med stang- Sidehev med manualer- Franskpress med stang- Biceps curl med stang- Triceps pushdownEtter trening spiste jeg dette deilige måltidet
Bare en halv times tid etter at jeg hadde skrevet innlegget i går, øste regnet ned. Jeg hadde egentlig ikke så veldig lyst til å gjøre noen verdens ting i dag, men å så deilig det var når det var gjort Etter trening i dag nøt jeg denne herligheten
Hei. Da var en svett intervalløkt gjennomført og jeg tilfører litt energi igjen med disse. Kok et egg, smør en lompe med philadelphiaost og strø litt salt over
To dager etterpå var jeg å hentet fem pakker til. Hei hå. Jeg er flere ganger i uken å henter Iherb pakker jeg har bestilt, men er litt dårlig med å få ut alle Iherb-tipsene her på bloggen
«Kronen på verket» etter dåpen er jo takkekortene. Da jeg lagde takkekort etter gavene vi fikk da Fredrik ble født orket jeg ikke tanken på å begynne å printe tosidig, hehe
Risotto er og blir er en vinner, det metter og smaker godt. Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.