Fant så frem rødvinen jeg sovnet fra i helgen, og helte den over grønnsakene. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en litenvri på steken måtte tili dag
Løft det ferdigbreserte kjøttet ut av gryten. Skrell gulrøttene, rens og del løken ifire. Brun kjøttet godt på alle sideri en støpejernsgryte eller lignende
Ved siden av serverte vi salat og råstekte poteter med maldonsalt samt rødvinssaus. I går hadde vi besøk og i den anledning serverte vioksefilet svøpt iseranoskinke
At den breserte agurken den gang gikk meg hus forbi er noe jeg her og nå gremmes over. Det er enkelte tingvi har med oss fra barndommen av som vi ser på som sannheter
Oksefilet. Del kjøttet på langs så du får to halve smale fileter, og krydre dem godt med. Legg opp salat på et serveringsfat, og fordel oksefileten over
Brun kjøttet ved høy varme i stekepannen. Legg det over i en ildfast form med høye kanter. Legg i alle ingrediensene unntatt smøret i formen og dekk med aluminiumsfolie
Oksefiletbliraldrifeil. Og indrefilet er av og til på tilbud, og hvis man tar en svippturtilSverige kan man få indrefilettil en god pris (Svein var av gårde før jul, og betalte ca
Beste lavkarborødvin. Da er det snart helg - og jeg er klar for littvini glasset. Jeg har funnet en vin som kan drikkes med god samvittighet (alt er relativt
Det skal brukes mye rødvini gryten, det har jeg moderert noe uten at jeg synes at smaken er forringet, men du kan gjerne tilsette mere rødvin om du vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.