Smelt sjokolade i vannbad og bland med olivenolje og eggedosisen. 250 g malte mandler110 g fruktose100 g 70% mørk sjokolade100 g 86% mørk sjokolade1 ts bakepulder50 g valnøtter, grovhakket150 g god olivenoljeskall fra 1/2 appelsin, finrevet1/4 ts salt4 egg, plommer og hvite for seg. 150 g god olivenolje
Det er en ganske enkel affære bestående av poteter (naturligvis, egentlig den eneste obligatoriske ingrediensen i en potetsalat), rødløk, fennikel, kapers og persille, samt en skarp dressing av grov og glatt sennep, hvitløk, god olivenolje og litt sitronsaft
1 yoghurtbeger olivenolje. 1 yoghurtbeger olivenolje. Enkel og god formkake med en anelse sitrussmak. I denne oppskriften måler man opp mengder i yoghurtbeger à 1 1/4 dl
Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges), vendes forsiktig olivenoljen med tomatene, chilli og hvitløk inn
En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. Her er det viktig at man har bevegelse i cocotten eller kasserollen for at olivenoljen og kyllingkraften skal blandes sammen og danne glaseringen
Wok med laks, reker, hvitløk og nydelig olivenolje. 27. 01. 2015 kl. 17. 20 i. Fiskeretter. 4 kommentarer. Jeg wokker i grunn for lite, det er jo så godt og genialt enkelt
Når norske «eksperter» hevder at du ikke skal steke eller fritère i olivenolje tar de feil. Den italienske kjøkkensjefen Martin Dalsass, som jobber i Ticino i Sveits, bruker kun olivenolje til steking og fritering
Ha over litt olivenolje og legg på et lag til med poteter, ikke legg potetene rett oppå hverandre men prøv og legg dem over hulrommene og slik at de ikke dekker helt over potetene i første laget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.