Legg på skinke og ost når omeletten begynner å bli ferdig. Stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med panna
Når omeletten begynner og stivne legger du på rødløk, tomaterog basilikum. Sett på lokk og stek videre på lav varme til omeletten har stivnet og osten har smeltet
Legg strimler av soltørkede tomater, fetaost i biter, oliven og purre på toppen av omeletten. Vi har ikke så mye brød i huset fortiden og dermed ble det omelett på menyen denne morgenen med et par nystekte rundstykker jeg fant innerst i fryseren
Enten du vil lage noe godt til kvelds eller du vil lage en enkel middag er omelett et greit alternativ, du greier deg med få ingredienser og den passer seg selv for det meste, litt godt brød i tillegg så er et godt og næringsrikt måltid ferdig til servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.