I denne perioden er det derfor vanlig å servere skreimølje som er torskmed lever ogrogn. Jeg vet ikke om det er mulig å mislykkes medtorsk, men det er i såfall kun hvis den er gammel eller hvis den blir tilberedt for lenge slik at den blir tørr
Den finnes også i andre varianter med chili, tomat ogchorizo. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Fyllt med godsaker som fetaost og salami av chorizo, ble det en metterlig og deilig hovedrett. Knekk eggene og visp dem lett sammen med en gaffel i en liten bolle
Prøv denne lettvinte varianten der jeg har ovnsstekt filten og servert sjampinjongstuing til. Serves med kokte grønnsaker, poteter og sjampinjongstuing
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.