Her kommer en enkel, men god hverdagsmiddag med laks. Vi spiste små poteter og salat som tilbehør, men har du barn som elsker ris, passer det riktig så godt til denne lakseretten, som er en fin måte å få barn til å spise både spinatog fisk på
Krydre med litt salt og pepper og legg på en liten klatt meierismør på toppen. Det fine med laksen er at den kan tilberedes både på pannen, i ovnen eller has på grillen, uansett blir det like vellykket
Når spinaten faller sammen helles grønnsakene også sammen med laks og pasta. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, la den renne godt av og hell den i kasserollen sammen med laksen
Lettlaget og kjapp, med inntrykk av å være avansert og tidkrevende. Rør sammen fiskesaus, østerssaus, soyasaus, sitronsaft, tamarindsaus og pepper i en kopp, og hell over løkblandingen, og vend inn spinaten, litt av gangen (den detter veldig kjapt sammen, så alt får plass
Du trenger selvfølgelig ikke bruke salmalaks, men gjerne en rimeligere type. Creme Fraishen kan du bytte ut med rømme ogspinatenmed grønnkål hvis du liker det bedre
Smak til med salt og pepper. Jeg er veldig glad i spinat, og spesielt til fisk. Denne pastaretten er veldig smakfull og laksen blir saftig og god av å bli tilberedt på denne måten
sammen med. 1 kg laks i 1 cm tykke skiverLasagne platerI en panne sauterer jeg1 fedd presset hvitløk sammen med 500 g hakket spinat i ca. 1 ss smørKrydrer klype muskatt, salt og pepper1 liter hvitsaus(bruk pose eller lag en fra grunnen av)Skiver med ost for å dekke til formenLegg dette lagvis som du gjør med en vanlig lasagne avslutt med lasagne plater, saus og et lag med ost,salt fisken lett mellom lageneog bak i ovnen i 30 min på 200 grader celsius Ca. 500 g hakket spinat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.