Her kommer oppskriften på en forfriskende og deilig pastarett med kylling og paprika. Paprika er også med på å gjøre retten knasende, og lime lager friskhet i smakene
La hvitløk surre på middels varme i ca. Denne superenkle pastaretten lager du på kun 10 minutter. Den er kanskje ikke dødsspennende, men både smakfull og delikat, og et perfekt hverdagsmåltid
Denne retten inneholder absolutt alt jeg har lyst på etter uker med julemat. Bruk plommetomater på boks fra pastaens hjemland og finn bra kvalitetskjøttdeig
Dette gjør du på samme måte som du skreller reker, men fjern tarmen som ligger på ryggen ved å snitte med en skarp kniv og dra den ut (nei, fy nå løyg jeg, for mannen min gjorde dette
Sist sommer fikk jeg en pladask-god pastarett på en restaurant i Umeå. Heldigvis var servitrisen så hyggelig å fortelle meg hvilke ingredienser sausen var basert på, og nå har jeg eksperimentert meg fram til min egen variant, som jeg ble godt fornøyd med
Så i dag ble det en enkel pastarett på oss, som falt i smak hos alle mann. Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland inn olje så pastaen ikke klebrer seg sammen
ønsket mengde pasta (kok som anvist på pakken). Dette stekes sammen i noen minutter før du anretter og serverer sammen med pasta og fersk mozzarella på toppen
Tagliatellen kokes som anvist på pakken. Legg opp på en tallerken og spis. Nå tømmes skuffer, skap, fryser og kjøleskap før vi skal avsted på et 3 ukers opphold på hytta
Så er vi tilbake til spaghetti og kjøttdeig igjen da. Høres kanskje ikke så nytt og spennende ut, men kan man ikke slå til iblant med en skikkelig magisk klassiker
Du kan planlegge en times tid på kjøkkenet, der du f eks flerdobler oppskriften på denne tomatsausen og så fryser du den ned i porsjoner som passer til din familie – ta frem sausen før du går på jobb, så blir det enkelt å lage en næringsrik middag i farten
Dette er en rett som vi pleide å bestille på den lokale restauranten her hjemme. Den er litt høyere på karbo enn andre LK merker, men absolutt best på smak
P Ellers har jeg ofte i hvitøksfedd når jeg steker kyllingen og litt paprika sammen med på slutten. Når det nærmer seg slutt på koketiden tilsetter du litt amerikansk grønnsaksblanding (eller andre ting du iker - jeg liker godt kombinasjonen av erter og pasta
Se mer herJeg kikket på Oprah i dag. Gir 3-4 porsjoner500g spagetti300-400 g cherry tomater. røde og gule2 håndfuller med basilikum og marian6 to 8 "glugs"/"dæsj" extra-virgin olive oil 1 skrelt og hakket løk1 "glugs"/"dæsj" rødvinseddikHavsalt og fersk kvernet pepperKok pastaen al dente
Det bestod av pasta rør som skulle kokes opp og stappes med kjøttdeig fyll etterpå, blandes med ostesaus og ost på toppen, før det gratinerte seg inni ovnen
brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Basis oppskrift på kjøttsaus. Brun kjøttdeigen på en panne. Synes du de hele skrellede tomatene blir for store kan du lett dele dem i mindre stykker på pannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.