Picobrygg #6: Am. Barleywine
Garm Nanobryggeri
Garm Nanobryggeri
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Malt
  • 1600 g maris otter
  • 500 g viennamalt
  • 60 g mørk krystallmalt 275 EBC
  • 30 g caramalt 40 EBCHumle:
  • 15 g chinook 11,6 % mash hop
  • 20 g chinook 11,6 % i 60 min 10 g amarillo 8,5 % ved kokeslutt
  • 10 g cascade 6,5 % ved kokeslutt
  • 5 g amarillo tørrhumle i ti dager
  • 5 g cascade tørrhumle i ti dager
  • 5 g centennial tørrhumle i ti dager

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.