Smak til piperaden med salt og pepper. Skjær kjøttet i biter eller skiver og servér med piperade. 1. Brun kjøttet raskt i en stekepanne, etterstek i ovnen på 125 °C i ca
Vinen kommer fra samme produsen som Doppio Passo, rødvinen jeg anbefalte til «Ytrefilèt av lam med piperade», se innlegget HER, altså fra Puglia i Italia og er laget på den lokale druen Uva di Troia, som regnes som en av de beste i Puglia
I boken Alltid Provence åker författaren Peter Mayle till saluhallen Les Halles i Avignon. Där vandrar han mellan drivor av paprika och oliver, förbi pyramider av snäckor och bläckfisk
Skjær løken og paprikaen i pene strimler. Del tomatene i båter og fjern kjernene. Finhakk hvitløken. La løken og paprikaen syde i olje uten at det tar farge, ca 10 minutter
Server gjerne på den måten at du klapper tartaren opp i små former, som du hvelver over på tallerkener og lar få følge av for eksempel salat, soltørkede tomater eller piperade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.