Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Er det noe jeg har fått dilla på i løpet av dietten, så er det havregryn. Ikke bare smaker det supergodt, men havregryn er også svært rik på fiber – noe som gir en langsommere blodsukkerstigning og en lenger metthetsfølelse
Her er Godt Drikkes forslag på en treretters nyttårsmeny. Så er det bare å fordele muslingkjøttet i dype suppeskåler, hell over suppen, pynt med sellerigrønt og tomatstripene og server sammen med brød
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Grill eller sprøstek proscitto, og la den renne av på kjøkkenpapir. Når man har sin egen parsellhage blir man fra tid til annen noe påvirket av hva høsten bringer, en ting som vokser godt i hagen vår er bønner
Ha litt revet muskatnøtt påtoppen. Ha på et lag epler i tynne skiver samt et lag god ost. Jeg husker enda den gode duften når paien sto i ovnen, og den himmelske smaken av de syrlige eplene mot den søte marsipan-smuldredeigen sammen med myk vaniljeis
O. m. d. u. e. r. b. l. a. n. t. s. o. i. k. f. å. y. j. g. p. ø. v. E. ,. h. 1. L. A. K. S. G. B. Å. T. P. R. I. –. J. 2. U. C. M. D. F. c. 3. ’. N. H. æ. ) l
Følg alltid med på trykkokeren, og gå ikke fra den. Eller Hapå. Gå aldri fra trykkokeren, og les bruksanvisningen for akkurat din trykkoker før du bruker den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.