Jeg kommer med et litt forsinket innlegg på glutenfrie potetkaker. De er ikke mye vanskeligere å lage enn potetkaker laget med gluten, blir selvsagt mindre elastiske og sprekker litt lettere, men smaken er vel det viktigste
små potetkaker eller potetcookies om du vil, ble lagd av. Hva gjør man om det pågår en matbloggutfordring, og man ikke har hatt tid til å finne på noe å bidra med…
Dette gjør jeg siden alt som er glutenfritt faller så lett fra hverandre. Så tok jeg av det øverste arket, og snudde arket med potetkaken rett ned på pannen
Potetrestar har ein også ofte, og dei får bli potetkaker. Eg var så heldig at eg vaks opp i eit bestemorshus, og når ho hadde kokte poteter til overs lagde ho smakfulle, saftige potetkaker som vi fekk med ordentleg smør og sirup på
I dag har vi lagd potetkaker på nesten samme måte som farmor brukte å gjøre mens hun var blandt oss. Husk også ikke å ha i for mye mel, da potetkakene blir seige om du bruker for mye
Her er humus servert på potetkaker. De beste i vårt område synes vi at er Lisbeths potetkaker. Får du tak i ferske potetkaker, blir dette helt fantastisk
Potetkaker. Legg potetkakene til side og stek deretter baconet sprøtt og stek et par speilegg. Server potetkakene med bacon og speilegg, dryss litt persille over og server - vel bekomme
Culinaria Spania har fantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Istedet for å lage potetmos, ville jeg prøve ut en annen variant, nemlig potetkaker
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Potetkaken passer godt sammen med andre matretter fra Midtøsten, for eksempel falafel, hummus, tabbouole og auberginerøre, og er perfekt å ha som rett på en buffét
Det er en fantastisk følelse å ha det sånn iallefall, det er så kjedelig når du kommer hjem fra jobb og alt er et ork og du må dra deg over dørstokkmila når du skal ut å trene
Legg sitronsaus på og laksesalaten på lune potetkaker. Potetkakene lages ved å finraspe 4 poteter og bland sammen med 2 finhakket sjalottløk 1 dl fløte og salt & pepper
(4 pers. )4 strutsemedaljoner½ liter kefir3 ss Dijon-senneptørket salvie2-3 hakkede hvitløksfedd500 g poteter250 g spinat2-3 ss smør2-3 ss fløte eller seterrømmesalt/pepper1 stort vispet eggrevet parmesan½ kopp loffsmulerhvetemelBland sammen ingrediensene til marinaden og legg i kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.