Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. 3 epler. Stek midt i ovnen på 220 grader i ca 15 min. 3 epler
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Stek de i ovnen i 4o minutter og servere gjerne med vaniljeis til. 4 epler og gjerne pink lady. Legg eplene på et bakepapir i en form og stek midt i ovnen i ca 40 minutter. Pink Lady som jeg foretrekker grunnet den frisk smaken trenger 40 minutter for å bli myke, emn andre norske epler trenger kanskje ikke mer enn 20 minutter. Relatert 4 epler og gjerne pink lady
Vask og tørk epler. 10 store epler, ikke veldig søte. Kok og rør på middels varme til du kan se bobbler kommende på overflaten, deretter koke i ca 10-15minutter fra punktet når det begynner å koke til litt redusert og en litt mørkere brun i farge. 10 store epler, ikke veldig søte
Hell deretter over eggeblandingen og dekk så hele paiformen din med aliminiumsfolie. Som sagt dette er en pai helt etter min smak og jeg annbefaler deg virkelig å prøve den
5 dl melk 1 pk gjær 4 Ss olje 2 Ts sukker 1 Ts salt 1 Ts malt kardemomme 3 dl revet eple ( ca 2 epler) 2 dl lett kokte havregryn 250g sammalt hvete grov ca 700 g hvetemel. elt deigen godt og sett den særlig heving i ca 45 minutter. la de etterheve i ca 30 minutter. stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 10 minutter 16
Ungenes favoritt. 1 porsjon. 1 eple. 1 banan. 1 dl appelsinjuice. Skrell eplet og bananen og del dem i biter. Ha bitene i et stort høyt glass, og hell oppi appelsinjuicen
Eple og kveder fra boken min. Noe av det beste er å spise de syrlige (og helst litt melne) eplene rå, men det finnes jo utallige måter å anvende eplerpå
Eple og pærekake med marsipan. 06. 09. 2015 kl. 15. 00 i. Blogg. 36 kommentarer. Hei. Nå som det er høst er det tid for å lage eplekaker, og siden det er søndag må en få lov å unne seg litt ekstra godsaker så idag vil vi dele med dere en oppskrift på eple og pærekake med marsipan
- Når begge grytene med epler er myke og gyldne ha alle eplene opp i denstore gryten. 8 - 10 epler4 ss smør6 ss sukker3 ts kanelsaften av en halv sitron. 15 minutter til eplene er myke og gyldne
Steke de på 200 grader i 35-40 minutter. Så tilsetter du linser, vann og finhakket purre og lar det koke i 15-20 minutter. Damp den i en kjele i 3-4 minutter. Så tilsetter du linser, vann og finhakket purre og lar det koke i 15-20 minutter
Her kommer endelig steg-for-steg tutorialen på snøfnugg kringlen min som jeg har lovet dere. – Elt deigen i 10 -15 minutter i maskinen. – Hev til dobbel strørrelse (ca 60-90 min). – Nå skal den etterheve i ca 60 minutter. – Deretter skal den stekes på 170 grader i 10- 15 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.