Franciska Munck-Johansen. (Vi har dårlig nok tid fra før. Profiteroles er typisk fransk og har eksistert helt siden 1700-tallet. 1 ts frø fra vaniljestang eller 1ts vaniljesukker
Litt sent, men siden kalkun er en nyttårstradisjon ble kalkuntesten tatt i forbindelse med nyttår. Ideelt sett hadde dette blitt skrevet i november for å forberede folket, men det hadde vist antydninger til struktur
Det er blir dessverre litt lite innlegg fra meg for tiden. Oppskriften har jeg fått i fra Live. Det er travle tider, men mat lages det hver dag, så flere oppskrifter kommer
Alt du må gjøre er å fylle ut en rapport innen en mnd som regel etter du har mottatt pakken. I går fikk jeg en pakke fra Buzzador og nå var det lenge siden sist
Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord. Deilig einerøkt ørret og en enkel omelett med urter rullet sammen
Det krever minimalt med tilberedning da du bruker smakfulle råvarer i god kraft fra glass. Mens ingrediensene står i ovnen lager du en enkel sur/søt løksaus med muskat som runder av den salte smaken fra klippfisken
Nydelig einerøkt laks med en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Den nydelige røkte laksen fra Bofisk er levert av min flotte samarbeidspartner Son Brygge
Jeg brukte lynghonning fra Værlegata Honning. Egentlig hadde jeg tenkt til å lage en Guinness Beef stew, men fant ut at jeg heller ville lage en norsk versjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.