Raviolimed kremet pastasaus laget på parmesan og urter, toppet med sprøstekt serrano. Man kan ikke avstå fra å spise pasta av den grunn så derfor kjøper jeg håndlaget Italiensk pasta eller som denne gourmet raviolien
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
Laget raviolimed karbonadedeig og ricottafyll - oppskriften på fyllet fant jeg her. I dag fant jeg ut at det var på tide å børste støv av pastamaskinen
denne middagen var å lage en skikkelig luksusrett med hjemmelaget ravioli fylt. ravioli er ingen vanskelig sak, men man trenger en pastarulle for å få den tynn
Ravioli er pasta med fyll. Pass på at den ikke er altfor fast, men smidig med litt klebeeffekt. Press forsiktig for å «forme» ravioli, og kutt med en trinse
Begynn med å lage pasta. Klem godt langs kanten og legg den ferdige raviolien til side. Ha mel i en haug på et rent underlag, du trenger godt med plass
Skjær til med en rille (lite hjul som lager ruglemønster og fester deigen). Legg fyllet på pastaplaten (ca 1 ts), pensle rundt fyllet med vann og legg en plate til over og klem ut luft. Kok ravioliene i 2-3 minutter og bland dem sammen med litt mer ruccola, olivenolje og ristet pinjekjerner
Legg eple-chipsen i en bolle slik at det blir ett lag med eple. Se hvordan jeg lager ravioli av eple. Legg så eple-chipsen på et stekebrett, og legg en liten klatt med fyll på midten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.