Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppi reinsdyrfileten. Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider
Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppi reinsdyrfileten. En festmiddag med spennende smaker. Ta ut reinsdyrfileten og legg den i en ildfast form
Skjær av det hvite fra reinsdyrfileten, og skjær kjøttet opp i porsjonsbiter (medaljonger). Det er riktignok dyrt, derfor kan det være en idé å alliere seg med noen som jakter eller noen som kjenner noen som jakter
700-800 g reinsdyrfilet. Frossent kjøtt tines langsomt i kjøleskapet. Tips. Får du ikke tak i Jacobs rødvinssaus, bruk rødvinssky fra pose og lag etter anvisning på pakken
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Til helgen er det samler- og antikkmarked i Vikingskipet på Hamar, og de som har fulgt med på bloggen vår vet av vi også er opptatt av brukt, antikk og redesign
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.