salt og pepper. salt og pepper. salt og pepper. Skrell rødbetene og del dem i mindre biter. Legg rødbeter og hvitløk i en ildfast form og hell over litt olje
En god rødvinssaus er et must til okse- og lammekjøtt. Noen ganger kan man ty til posevarianten, men unner man seg godt kjøtt bør også sausen stå i stil
Smør inn reinsdyrfileten med salt og pepper. Det er høst, og det er vilt. I denne oppskriften med reinsdyr og kantareller er det som om ingrediensene utfyller hverandre, og du kommer til å sukke både over kantarellene i den fløyelsmyke sausen, som av reinsdyrkjøttet som smelter på tunga
Legg dem så i en ildfast form og stikk inn et steketermometer. Hell så raskt på kaldt vann for å avslutte kokeprossessen og for å beholde den friske grønnfargen
Skjær av det hvite fra reinsdyrfileten, og skjær kjøttet opp i porsjonsbiter (medaljonger). Tenkte at det passet seg i jula (eventuelt er det veldig upassende), og det var helt nydelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.