Hvis du vil kan du erstatte noe av fløten med creme fraiche. En herlig og litt annerledes suppe, fyldig og rik på smak - rene gjestematen dette her, det er ingen heksekunst å tilberede suppen heller, dette tror jeg må bli en av mine suppefavoritter
saften fra en sitron. Hvorfor han valgte å kalle det for Toast Skagen aner jeg ikke, men danskene kjenner svært lite til denne enkle retten, som vanligvis blir servert som en forrett
Når den er i sin beste alder svømmer den fra det kalde Barentshavet til Lofoten for å gyte. Ha i fiskekraft, fløte og créme fraîche mens du pisker godt
Noen mener den stammer fra Afrika, andre fra India. Dette er en av de matvarene vi alltid kjøper med oss når vi tar en uke eller to i leilighet på Skagen, eller andre steder i Danmark
Rødspettene skjæres på tvers i tre stykker hver. Dryss dem med salt og la dem stå i 15–20 minutter. Vend dem i rugmel og stek dem brune og sprø i smør tilsatt litt nøytral olje
Noen mener den stammer fra Afrika, andre fra India. Dette er en av de matvarene vi alltid kjøper med oss når vi tar en uke eller to i leilighet på Skagen, eller andre steder i Danmark
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.