Nesten hver gang jeg er hos Mari, har hun disket opp et eller annet godt med søtpotet. Det er selvfølgelig alltid kjempegodt, men jeg presterer gang på gang å ende opp med de samme gamle, kjedelige, norske potetene som nesten ikke smaker noe
Denne oppskriften er den selve hovedingrediense, fyldt med knasende saftige toppings. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter med poteter. Derfor bare blander jeg dem sammen i samme form med litt olje, salt og pepper og volià
Vi har akkurat flyttet sammen, og det krever sin mann og sin kvinne… Puh, det er ikke helt smertefritt og kvitte seg med masse ting, samtidig som man skal bli enige om hvor skapet skal stå – bokstavelig talt
Etter en lang og varm søndag med bading, sol og et siste krampetak på Elixia med styrketrening av skuldre og triceps var det noen sultne sjeler som kom inn døra utpå søndagskvelden
Start først med å måle og kutte opp alle ingredienser. Forhåndsvarm en panne på middels varme, og legg bryst med fettsiden ned (ikke tilsett noe smør eller olje)
Til denne retten ovnsbakte jeg grønnsakene som skulle serveres sammen med kyllingen. Søtpoteten ble skrelt og skjært i biter, krydret med salt, pepper og hvitløk og blandet godt inn med litt rapsolje
Bland sammen med olje og sesamfrø i en lagpanne med bakepapir. Dagens middag. ) Laksekaker500 g laksefileet1 eggkorianderen halv gul løksalt og peppersøtpotet
Dryss over mel og spe med vann til en saus. La koke litt sammen og smak til med fond, salt og pepper. Grønnkål er en robust grønn bladgrønnsak som er i familie med brokkoli, rosenkål, blomkål og vanlig kål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.