Vil du heller ha en klassisk pizzabunnmed hvete. Denne deigen holder til en stor tynnsmørt italiensk bunn eller en liten porsjonspizza med amerikansk tykkelse
Fukt kantene med litt vann og strø over sesamfrø og litt grovt havsalt. Ved å bruke fullkornsmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen
Grovpizzabunn (med tørrgjær). Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen
Fukt kantene med litt vann og strø over sesamfrø og litt grovt salt. Ved å bruke fullkornmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen
Og selvfølgelig må det være medgrov bunn. Bland tørrgjær med lunkent vann (jeg har erfart at bitte litt varmere vann enn kroppstemp gir best resultat med tørrgjær)
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre er naturlig fritt for gluten, og må derfor blandes med andre kornarter for å oppnå et godt bakeresultat
Vi har laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på pizzasnurrer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.