Denne lune salaten er inspirert av det thailandske kjøkken med den karakteristiske blandingen av søte og sure smaker, ispedd chili for smaken sin skyld
Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Bland sammen med skjeAnrett i noe pent og nyt. Her er supermatforbarn sin plommedessert. Restene av plommegrøten kan du stavmikse og bruke til syltetøy
Jeg lovte dere en god dessert, og her har dere den – med norske epler. Oppskriften er nærmere fem år gammel, med kun små endringer grunnet flere alternativer innen søtning siden den gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.