Det har dreid seg om skalldyrsauser uten jevning der jeg har brukt puré av spinat, bladpersille og ruccola både for å gi smak, konsistens og farge til sausen
Torsk med vanilje, sitron- og safranskum, skalldyrsaus og grønnsaker. Vanilje-skalldyrsaus. Ringle over skalldyrsaus, eller sett sausen i et sausenebb ved siden av
Kveiten var perfekt såklart, med en nydelig skalldyrsaus, en dampet spisskål jeg ble mer enn litt inspirert av, og en fantastisk bukett av ytterligere tilbehør
Det er kanskje mer riktig å si at dette er en skalldyrsaus siden kraften er kokt på både sjøkreps, kongekrabbe, hummer og blåskjell, men jeg kaller den likevel for hummersaus
SKALLDYRSAUS. HJEMMELAGET CRABSTICKS I EKSOTISK SKALLDYRSAUSOppskriftene er til 8 porsjoner4 bein rå kongekrabbehvetemelpanko- eller brødsmuler1 eggsmør og oljeEKSOTISK SKALLDYRSAUS1 purre i skiver1 gul løk i terninger2 gulrøtter i terninger½ sellerirot i terninger4 kaffirlimeblader4 stjerneanissalt og pepperrevet skall av 1 appelsinrevet skall av 1 lime2 fedd fersk hvitløk, revetfersk ingefær, revet1 glass hvitvin1 boks kokosmelk1 rød chili1 ts gurkemeie1 stor fersken, i små terninger1 squash i små terningersmå buketter av brokkoli, dampetfileter av 2 appelsinerkorianderblader til pyntDe rå kongekrabbebeina klippes forsiktig opp langs skallet og kjøttet tas ut. HJEMMELAGET CRABSTICKS I EKSOTISK SKALLDYRSAUSOppskriftene er til 8 porsjoner
Jørn valgte pannestekt uer i skalldyrsaus som også var fantastisk god. Posted by Torill Anita. Tweet. Fiskekrogen i Henningsvær er antagelig den beste restauranten i Lofoten, i alle fall er den blant de beste
Fordel pastaen på fire hvite oppvarmede tallerkener, og øs skalldyrsausen over og rundt den. Skrubb blåskjellene og muslingene under rennende vann og kast alle som er åpne eller ødelagte, eller som ikke lukker seg når du kakker dem mot benken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.