Skinke i bayerøl med sennepssaus og jordskokkgrateng
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 gram jordskokk
  • 3 gulrøtter 5-6 små mandelpoteter
  • 3 sjalottløk
  • 3 hvitløkfedd
  • 1/2 boks creme fraishe
  • saft av 1/2 sitron
  • revet mozarella eller jarlsbergost
  • bladpersille
  • salt og pepper
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 5 dl kyllingkraft (vann + fond eller buljongterning)
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss soyasaus
  • 3-4 ss dijonsennep (smak til)
  • 1/2 -1 ts honning
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.