Når slike organiserte greier kommer som julekvelden på kjerringa (og det gjør de ofte), så har jeg med pølser og lomper, men denne gangen var jeg litt mer forberedt
Stek i rikelig med ghee/klaret smør på medium varme i en god jernpanne (teflon er ut). De er gode som de er eller du kan lage en god topping av upasteurisert rømme, hvitløk, urter, salt og pepper, som du ser på bildet
Vanligvis så spiser familien riskrem eller karamellpudding som dessert på juleaften, men i år så fant jeg denne oppskriften og alle var gira på å forandre litt på tradisjonene vi ellers pleier å ha
Selv om det regner, finn frem smilet, styr tankene inn på den positive kanalen og la denne uken bli bra Det blir aldri noe bedre enn hva du gjør det til selv
Irsk sodabrød har blitt en av mine favorittbrød – fin og sprø skorpe utenpå og myk og saftig inni. ekstra krydder eller smakstilsetning i deigen for å få en fin egen touch på brødet
Skjær kjøttet i strimler og la det ligge på kjøkkenbenken en halv times tid før du begynner å steke. Smak til gryten med mere salt, pepper eller litt mere rødvin hvis gryten virker for tykk
På den måten får du med den gode krafta som blir igjen i stekepanna. Når alt kjøttet er stekt, steker du sopp og sjarlottløk på middels varme et par minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.