Det er sommertid og høgsesong for grilling. Heisann. Det er nok mange som kjenner seg igjen i menyen med kjøtt/fisk, ris/potetsalat og grønn salat som standard når det er grilling som står på planen
Grilltiden avhenger av tykkelse, hvor mye du liker det stekt osv. Mange nordmenn børster rusten av grillen i disse dager, det lukter grillpølser i hele nabolaget
Og ferietid betyr grilltid. Frisk og god salat. Nå er det sommer. Virkelig sommer. I alle fall her hos oss. Ofte blir det «vanlig» grønn salat, med paprika, tomat, agurk og salat
At sommer = grilltid er opplest og vedtatt. . Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blitt skikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
Rekesmørbrød er jo bare så nydelig godt nå i disse sommertider. Å det fins nok like mange varianter av rekesmørbrød som det fins personer som spiser dem
Lam og fårekjøtt = en smak av norsk natur. Her har jeg kjøpt ferdig marinert fårefilet, men den blir bedre om du marinerer den selv med masse krydder, urter og rødvin, men det er lettere å få tak i ferdig marinert, nå i disse grilltider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.