Smakfulleog fargeglade stenger, proppfulle av godsaker for en liten mage. Fargen skremte han litt i begynnelsen, men da han først smakte maten, spiste han alt
Jeg har alltid brukt mye epler i forskjellige matretter, men aldri i en gryterett tidligere. Gryten ble velsmakendeogmed en aldri så liten syrlig smak som faktisk var litt pikant
Nytt ogspennende for min del, og akkurat det føler jeg at er litt lenge siden sist…Nå håper jeg bare at jeg klarer å ta litt tak i den inspirasjonen jeg føler at kom snikende tilbake da jeg tok den første skeia, for dette var godt
Smak til med salt, pepper,fish sauce og presset citron. En herlig og litt annerledes suppe, fyldig og rik på smak - rene gjestematen dette her, det er ingen heksekunst å tilberede suppen heller, dette tror jeg må bli en av mine suppefavoritter
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
eple og vanilje kombinert sammen gir en mild og god smak. Disse snurrene smaker nydelig. Plasser på bakepapiret med litt avstand imellom så de ikke hever inn i hverandre
Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny ogspennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost
Skjær smøret i små terninger og smelte over svak varme i en panne med en tykk bunn. Forbered et ark med pergament papir for å plassere eplene på senere
Deretter fyller du paiskallet ditt med epleskivene dine, om du vil kan du ta deg bryet med å legge dem i ett pent mønster , men det er slettes ikke nødvendig ogsmaken den blir jo den samme uansett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.