Det beviser Katrine med arbeidsplassen i stuen innredet med både kinesisk, fransk og dansk design. Et kinesisk sort lakkbord fra Galleri Bork, en Arne Jacobsen stol fra Kast Furniture samt en fransk industrilampe av merket Jielde, kjøpt hos K&Co
Litt nostalgi dette her, men du verden for en nydelig mat, grønsakstuing med herlig saus tilsatt litt creme fraiche - akkurat i dag glemmer vi alle tanker på kalorier og bare nyter maten
-DDessert ble sunt potetgull fra iherb. Kyllingen tok jeg ca 20 min i ovnen, krydret den med yaconsirup, kanel og organisk Taco krydder - uten salt, sukker og maltodextrin (Natural Frontier fra iHerb)Inni har jeg Walden Farms Barbeque saus, litt sweet chilli saus og en dæsj cottage cheese
1. Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål. 2. Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend de i egg og deretter brødrasp
5 dl kjøttkraft ( utkok fra stekingen) eller utblandet kjøttkraft fra flaske. Kjøttkaker. Bland sammen kjøttdeig og salt og arbeid til deigen blir seig
Skyll godt av purren og finsnitt , skrell og del gulrøtter i terninger. Kok. opp lettssaltet vann legg i gulrøttene og kok til de er knapt møre, la purre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.