I de tilfellene benytter jeg sukkerpasta, noen ganger ferdigkjøpt og noen ganger hjemmelaget. Det er veldig lettvint å kjøpe ferdig sukkerpasta (fondant) på butikken men det er mye rimeligere å lage den selv, ikke er det særlig vanskelig heller
"Det smaker akkurat som gele" sa min prøvesmaker, da han smakte på sukkerpastaen. For dere som har boken min Bursdagskaker så har dere en oppskrift på vanlig sukkerpasta og sukkerpasta med sjokoladesmak som er gode å jobbe med
Sukkerpasta/fondantmasse brukes til å dekke kaker. Det finnes flere måter å lage en sukkerpasta på. Man oppnår et meget pent resultat og den er lett å jobbe med
Jeg trekker de fleste kakene mine med hjemmelaget sukkerpasta. Sukkerpasta får man kjøpt men da i spesial butikker i Madrid eller andre store byer, eller den kan bestilles på internett
Hjemmelaget fondant/sukkerpasta(stor porsjon)3 plater gelantin4 ss kokende vann2 ts sitronsaft60 g flytende glukose (kjøpes på apoteket) eller hvit/lys sirupev
) Oppskriften JEG bruker, på Sukkerpasta. ) Bildet viser en sukkerpasta med farge i - Rosa. Skal du ha en smaksessens (for å sette smak på sukkerpastaen) oppi, så has den oppi nå
Jeg har tidligere slitt litt med sukkerpastaen jeg har laget, men nå er den helt supert. Skal du farge sukkerpastaen så kan du ha pastafarge i nå, da blir fargen jevn og fin
(Litt av kaken går vekk når du skjærer til formen)Krem - anbefaler denne sjokoladekremen eller vanlig smørkrem med kakaoBlå masse (sukkerpasta, mmf eller marsipan) eller annen farge etter bursdagsbarnets ønskeSvart, rød og hvit masse til detaljer, eventuelt sølvfarge til felgene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.