Server gjerne med ris, poteter eller kokt brokkoli. Store og saftige torskebiter med reker ogtomater i nydelig ostesaus med smak av chili, hvitløk, paprika og persille
Bruk stavmikser på de hakkede tomatene til det ikke er klumper igjen. Jeg er ikke glad i at det smaker for mye sjø og for lite annet, så da er det gøy med noen gode oppskrifter
Spis retten som dette eller velg tilbehør etter smak - hva medrøstipoteter, ris, quinoa. Krydre fisken med salt og pepper og legg filetene i en ildfast form med olivenolje
Jeg hadde søtpotet-rester, derfor er de i terninger og potetmosen kun medpoteter. Ta ut søtpotet og potet i en bolle, mos med en gaffel (ikke stavmikser da det lett blir «limete»), ha i smør, philadelphiaost og melk til passe mos
Server med en tomat- og persillesalat med godt med sitronsaft og olivenolje over. Et flott torskeloinstykke dekkes med litt finrevet sitron, salt og pepper
Siden det var et ønske om vanlig kokt torsk, så la jeg ikke den ut på bloggen. Jeg blandet kokosmelk, hakkede tomater, salt, pepper og halvparten av basilikumen (resten strødde jeg på rett før servering, men du kan ha alt i på en gang)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.