Etter eit mislykka marengsforsøk her om dagen, hadde eg dobbelt opp med eggeplommer til overs. Då var lemon curd eller på norsk, sitronkrem, veldig greit å lage
Rør hele tiden med en visp for å unngå klumper. Sitronkrem. Topp med det siste sukkerbrødlaget. Bre over halvparten av sitronkremen og legg på et nytt lag sukkerbrød
Her er oppskrift på nøttemarengskake medsitronkrem. Mal hasselnøttene og bland resten av sukkeret og potetmelet sammen med nøttene før dette vendes forsiktig sammen med marengsen
Jeg lagde en runde med vaniljemakroner denne gang, og fylte dem medsitronkrem. I går lagde jeg en runde med makroner av litt mandelmelrester som jeg hadde
Sjokoladekake medsitronkrem og jordbærmousse. Toppet med sjokoladeganache. Sitronkrem. Her har jeg testet medsitronkrem, og den ble frisk og fin sammen med den saftige sjokoladekaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.