Jeg må innrømme at jeg har fått helt dilla på brød i langpanne. Det er så deilig som tilbehør til grillmat, supper og gryter, i tillegg til at det er sååå nydelig til lunsj med ost eller annet pålegg
Tomatbrød. En varmende suppe gjør godt,og med dette brødet til ble det helt fantastisk. Brødet er rullet med soltørkede tomater, creme fraiche og hvitløk som er most sammen
Dette er et brød som er veldig godt tilbehør om du serverer tapas, salat eller noe annet godt. Jeg serverer dette brødet sammen med hummus eller tzatziki
En "vinnende" oppskrift. Perfekt til picnickurven. 25 g gjær1 dl lunken melk75 g Kesam1 egg5 dl hvetemel1/2 ts salt50 g smør30 g revet parmesan1/2 ts oregano3 faste tomaterRør ut gjæren i den lunkne melken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.