1 skive
landbrød, surdeigsbrød eller loff som jeg brukte
God olivenolje
15 minutter
eller til tomatene begynner å sprekke. I mellomtiden finner du frem to stekepanner hvor du i den ene smelter 1 ss smør og 1 ss olivenolje per skive brød. Stek brødskivene noen få minutter på hver side(medium til høy varme) til de er gyldenbrune . I mens de steker skreller du noen fedd hvitløk. I det brødskivene er ferdigsetekt tar du et hvitløksfedd per skive brød og gnir inn på skiva. Salt med et godt flaksalt. I den tørre stekepanna tar du pinjekjerner- rør med en tresleiv i noen få minutter og pass på at du ikke brenner dem(som jeg gjør stadig vekk)- ta dem av straks du ser de er ferdige(gyldne). Så frem med en tallerken- på med brødskive som har deilig olje, hvitløk og salt på seg og legg opp tomater og strø over pinjekjerner. Litt olivenolje over straks før servering. God sommer der du er!
Jeg valgte å ta i bruk hvitløk, vårløk og ost for denne gang. Kan serveres til godtesjuke fotball entusiaster på en fotall kveld, kosekveld med gode venner eller rett og slett en trist høstdag
Tilsett timian, saltog pepper. Legg på olje, krydder og hvitløk, og du er nesten ferdig. Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder
Etter en stund fant jeg ut at jeg hadde jo både en rund kakeform ogaluminiumsfolie. Denne gangen med hvetemel, grovt mel, kruskakli, byggryn, organo og soltørket tomat
Ha så i soltørka tomat ogsalt. Deigen skal være løs, men ikke flyte utover. Etter heving, legg et bakepapir på et stekebrett og strø godt med mel lutover
Tilsett soppen og bland godt slik at alt er dekket med olje. saltog pepper. Disse kan man ha som tilbehør til middag eller som en liten rett hvis du skal lage Tapas
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Bland cherrytomaterog hvitløksfedd med olivenolje og litt saltog pepper. Denne varianten er sommerlig og fargerik, medcherrytomater fulle av smak og – ikke minst – et helt hvitløkshode
Jeg har valgt å bruke squash i stedet for gulrøtter som var i den opprinnelige oppskriften jeg leste, og sammen med ovnsbakte tomater, gir det en frisk og søtlig smak på retten som passer helt perfekt til varme sommerdager
Legg på lagvis medsalatbladerog spekeskinke. Dette er smørbrødet du skal lage når du vil overraske, et godt smørbrød med en dressingen som er et spennende følge til spekeskinken
Krydre kotelettene medsaltog pepper. saltog pepper. Eller salat. Noen grønnsaker og poteter hører med. Det som ofte kan skje med svinekoteletter er at de blir litt seige om du koker de for lite
Ok- la oss si to retter da, for det er en ting en ungarer ALDRI vil slippe fra seg og det er suppen. Forteller du en ungarer at middagen din består av en rett vil han tro at du er rablende gal
Kvern saltog pepper, avslutt med å dryppe olivenolje over alle grønnsakene. Vil du ha en smakfull sprøhet til retten, passer dette krydderet til fisk, kjøtt ogsalater
Finn frem en serveringsbolle helle oppi en god klunk med olivenolje, godt medsaltog pepper. Andre ganger åpner jeg det plukker noe ut derfra og aner ikke hva jeg skal finne på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.